Categorii
Uncategorized

4 modalități ușoare pentru desfundarea canalelor

Cu toții cunoaștem semnele de avertizare ale unui canal înfundat. Apa din chiuvetă se scurge mai lent decât în ​​mod normal. Am observat o baltă de apă care se formează la picioarele noastre în timp ce facem duș. Și din canale vine un miros ciudat și neplăcut. Acestea sunt semne că este posibil să avem de-a face cu canale înfundate. Și vine o zi în care canalul este deja complet înfundat. Aceasta este o situație de care trebuie să ne ocupăm rapid, dacă nu vrem să avem o conductă spartă sau o baie inutilizabilă. Ș astfel, eliminăm toate firele de păr şi depunerile care s-au acumulat la suprafaţa canalului şi nu se întâmplă nimic. Am încercat cu preparat pentru desfundare, apoi cu un desfundător și nimic. Ce ar trebui să facem în acest caz? Iată câteva modalităţi utile pentru desfundarea cu uşurinţă a canalului în locuință înainte de a recurge la servicii profesionale.

Bicarbonat de sodiu şi oţet. Amestecaţi o treime de cană de bicarbonat de sodiu cu o treime ceaşcă de oţet. Amestecul va putea creşte instantaneu şi, când se întâmplă asta, trebuie să îl turnați imediat în canalul înfundat. Acest lucru va ajuta la eliminarea reziduurilor alimentare şi a firelor de păr adunate în canal. Lăsați să stea o oră sau peste noapte, dacă este posibil. Turnați apă fierbinte. De asemenea, puteți să presărați cât mai mult bicarbonat de sodiu uscat în canal și apoi să turnați oţet.

Apă clocotită. Există o metodă mai uşoară decât aceasta. Puneți un ibric pe aragaz sau folosiți cuptorul cu microunde şi fierbeţi cât mai multă apă. Apoi turnați încet în canal, în trei etape, permițând apei să acționeze în câteva secunde între evacuări. Acesta este, de obicei, cel mai rapid și mai simplu mod de a desfunda canalele. Dacă a mai rămas apă, faceți-vă o ceaşcă de ceai.

Sare și bicarbonat de sodiu. Amestecaţi o jumătate de cană de sare cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și turnați în canalul înfundat. Lăsați timp de zece sau douăzeci de minute și apoi turnați apă clocotită. Sarea, bicarbonatul de sodiu și apa vor forma o reacţie chimică care va dizolva resturile.

Preparat de spălat vase.  În cazul în care toaleta este înfundată, turnați un sfert de cană de detergent în ea. Apoi fierbeţi nişte apă. Apa cu săpun va ajuta la dezintegrarea tuturor resturilor. Apoi turnați apă fierbinte și pregătiți-vă să folosiți desfundătorul. În cazul în care desfundătorul nu funcționează, este posibil să fie nevoie să folosiți mănuși de cauciuc.

Încercați aceste modalități simple pentru desfundarea canalelor, dar în cazul în care situația este mai complicată, apelați la un profesionist.